Indoor skiën bij Veenpoort Mountains (Veendam)

SKI’S SLIJPEN + WAXEN € 17,50 !!

Skiën wordt door veel Nederlanders beoefent, maar voor wij op wintersport gaan doen wij er vrij weinig aan om ons lichaam klaar te stomen voor de onmogelijke aantal uren die wij op de piste willen skiën.

Zoals ik vaak zeg… is dat een topsporter tegen zijn hoofd aan zou tikken als je ongetraind de sneeuw in zou gaan en dan meer uren per dag over de week bezig zijn met het skiën, dan een topsporter bezig is met zijn sport per week!

Dit is als je achteraf kijkt ook best wel vreemd, we tarten veel blessures en halen ook niet het optimale uit zo’n superweek dat wij kunnen skiën in de sneeuw.

Daarom zeg ik tegen iedereen die op wintersport gaat… GA TRAINEN!

Dit kan je natuurlijk op verschillende manieren doen, Fitnessen, indoor skihal, indoor rolbaan (Veendam Veenpoort Mountains / Indoor Ski Assen) en evt. nog een aantal sporten waar je de specifieke spiergroepen, voor het skiën kan trainen.

Bij Cailloux kan je skitrainingen volgen, dit gebeurt in Veendam bij Veenpoort Mountains

Het gaat als volgt, per les ga je 3 x 10 min.  skiën, per 10 minuten staan je benen onder spanning en daarmee bouw je flinke ski conditie op.Tijdens het skiën krijg  je tips en tops om je vaardigheden te verbeteren, hierdoor hoef je straks op de piste niet meer steeds na te denken en te vechten om goed en veilig door de bochten te komen.

Hierdoor verhoogt het skiplezier alleen maar meer en daarnaast bespaar je een hoop geld doordat je nu optimaal op de pistes kan skiën, zonder dat je de eerste dag aan het vogelen bent van hoe het een jaar geleden ging en de derde dag zit je minder snel voor pampes in de kroeg omdat je benen niet meer kunnen!

Prijslijst indoor skiën:                                                                                                      

Prijslijst Skischool Groningen Skien